De Mos kreeg een aanbieding: 'Ze belden vanuit China, er was geld voor aankopen'

De Mos kreeg een aanbieding: 'Ze belden vanuit China, er was geld voor aankopen'

Gepubliceerd: maandag 17 februari 2020 om 09:30ma 17-02-2020 om 09:30

Aad de Mos is gevraagd om na het ontslag van Fons Groenendijk trainer van ADO Den Haag te worden, maar bedankte voor de eer. De Haagse oefenmeester had geen goed gevoel bij de club, die op dit moment in serieuze degradatienood verkeert.

De 72-jarige De Mos besprak samen met Martin Jol, die veelvuldig werd genoemd in Den Haag, of ze het roer over moesten nemen. "Wij hadden het gevoel dat we het niet moesten doen", zegt de analist en trainer tijdens Rondo op Ziggo Sport. "Als wij het zouden doen zeggen ze: waarom pakken jullie geen buitenlander? Dat verwachtingspatroon is dusdanig hoog, dat is heel moeilijk."

Gastheer Jack van Gelder vraagt of De Mos benaderd is, waarop hij bevestigend antwoordt. "Ze hebben me zeker gevraagd, maar ik heb het gewoon gehad. Ik ben vanuit China gebeld door Kees Jansma, toen nog adviseur, of ik het wilde doen. Er was ook geld voor aankopen zeiden ze. Maar ik heb toen nee gezegd. Het voelde niet goed. Ik wil er met genoegen blijven komen en het zal mijn club blijven."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Wie is het geworden?

A post shared by Voetbalprimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws