Club Brugge stelt teleur: 'De chemie met Krmencik is voorlopig ver te zoeken'

Club Brugge stelt teleur: 'De chemie met Krmencik is voorlopig ver te zoeken'

17-02-2020 07:16 Laatste update: 07:16
24

Club Brugge won dan wel van Waasland-Beveren (2-1), toch was Philippe Clement allesbehalve een tevreden coach. Aanvallend kreeg Blauw-Zwart de motor maar niet aan de praat. Vooral Michael Krmencik en Siebe Schrijvers maakten geen goede beurt.

De nieuwe spits kon zijn stempel nog niet drukken bij Club Brugge. 'Zaterdag kwam Krmencik niet eens in de buurt van een goal', aldus Het Nieuwsblad. 'Clement gaf hem zijn derde basisplaats op rij, maar de Tsjechische winteraankoop kwam amper in het stuk voor. Hij verloor duels van zijn bewaker Vukotic en zijn balcontroles doen vaak pijn aan de ogen. Bij de twee doelpogingen die hij ondernam, stond hij telkens buitenspel en kreeg hij zijn bal niet tussen het kader.'

Krmencik was niet de enige die in negatieve zin opviel. 'Ook Siebe Schrijvers, die opereerde in zijn schaduw, kwam niet in het stuk voor. De Limburger deed het vorig seizoen uitstekend als hij uit de brede rug van Wesley kon komen. Maar de chemie met Krmencik is voorlopig ver te zoeken', besluit de krant.

No Poll