Engels hinkt op twee gedachten na opvallende rol: Trots, maar absoluut klote

Engels hinkt op twee gedachten na opvallende rol: "Trots, maar absoluut klote"

Gepubliceerd: zondag 16 februari 2020 om 22:00zo 16-02-2020 om 22:00

Björn Engels vertolkte, net als Toby Alderweireld overigens, een hoofdrol in Aston Villa - Tottenham Hotspur (2-3). Eerst beging onze landgenoot zelf een strafschopovertreding waaruit The Spurs konden scoren, nadien maakte hij zelf een doelpunt, om tot slot gruwelijk in de fout te gaan in de slotminuten.

Bij een 2-2-stand trapte Engels op een onmogelijke lange bal zomaar een gat in de lucht. Heung-Min Son kon daardoor op het Villa-doel stormen en de beslissende 2-3 binnenschuiven. Een domper van jewelste voor Engels, die dan ook beseft dat hij zijn ploeg benadeeld heeft. In een reactie via Twitter laat de mandekker dan ook zijn ontgoocheling spreken.

"Ik ben trots op mijn eerste Premier-League-doelpunt", opent Engels nog hoopvol, "maar ik voel me absoluut klote over het resultaat. Ik besef meer dan wie dan ook dat mijn blunder ons een punt gekost heeft ..." Door de late nederlaag blijft Aston Villa steken op 25 punten, waarmee het de zeventiende plaats bekleedt. Dat is de laatste veilige plek in de kelder van de Premier League.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Wie is het geworden?

A post shared by Voetbalprimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws