De Ketelaere blikt terug op CL: Heb enkele shirtjes weten te bemachtigen

De Ketelaere blikt terug op CL: "Heb enkele shirtjes weten te bemachtigen"

Gepubliceerd: zondag 16 februari 2020 om 21:18zo 16-02-2020 om 21:18

Laatste update: zondag 16 februari 2020 om 22:03zo 16-02-2020 om 22:03

Charles De Ketelaere maakt een droomseizoen mee. De talentvolle middenvelder mocht in zijn debuutseizoen meteen proeven van de Champions League. Het was een droom die uitkwam.

21 oktober, De Ketelaere krijgt van Philippe Clement te horen dat de kans groot is dat hij mag starten tegen PSG. De dag nadien wordt de 18-jarige middenvelder ook effectief in het elftal gedropt. "Ik schrok toen ik die woorden hoorde, ik had het helemaal niet verwacht", blikt De Ketelaere terug in Het Nieuwsblad.

De wedstrijd zou Club Brugge uiteindelijk met zware cijfers verliezen, De Ketelaere heeft echter toch mooie herinneringen. "De avond zelf was ik wel teleurgesteld, 0-5 dat waren toch zware cijfers. Maar toch blik ik tevreden terug, het was een ervaring om nooit te vergeten."

Nadien speelde de middenvelder ook nog tegen Galatasaray en Real Madrid, vooral die laatste wedstrijd was erg bijzonder. "Sinds Cristiano Ronaldo daar toekwam ben ik fan. Vroeger was ik zelfs behoorlijk fanatiek, ik keek elke wedstrijd. Ik schreef me zelfs in bij een fanclub samen met een vriend", blikt De Ketelaere terug.

De 18-jarige middenvelder verzamelde ook enkele tastbare herinneringen, zo hangen er al een paar pracht exemplaren in zijn prille shirtjes collectie. "Ik heb die van Veratti (PSG), Belhanda (Galatasaray) en Bale (Real) kunnen bemachtigen. Al wilde ik eigenlijk liever die van Kroos, omdat die vroeger op mijn computerachtergrond stond."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Wie is het geworden?

A post shared by Voetbalprimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Poll

Was De Ketelaere toen al goed genoeg voor het CL-niveau?

(99 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws