Preud’Homme nog niet op zijn gemak: Het is de stress van deze competitie

Preud’Homme nog niet op zijn gemak: "Het is de stress van deze competitie"

Gepubliceerd: zondag 16 februari 2020 om 20:59zo 16-02-2020 om 20:59

Laatste update: zondag 16 februari 2020 om 21:00zo 16-02-2020 om 21:00

Dankzij de zege tegen KRC Genk staat Standard met anderhalf been in play-off 1. Michel Preud’Homme wil echter nog niet op zijn lauweren rusten.

Door de overwinning heeft Standard nu een bonus van acht punten op nummer zeven KV Mechelen, met slechts vier wedstrijden voor de boeg lijkt dat genoeg te zijn. Trainer Preud’Homme wil echter niet weten van een lakse houding. "Met Antwerp en Charleroi komen er nog moeilijke wedstrijden aan, we moeten dus nog afwachten wat er gebeurt", aldus Preud’Homme tegenover Sporza.

Het is de onvoorspelbaarheid dat de Belgische competitie kenmerkt vindt Preud’Homme. "Elke week gebeurt er wel iets, het is de stress van onze competitie. Iedereen wil erbij zijn in play-off 1." De oefenmeester blijft dus op scherp staan de komende weken, tegen Genk zag hij echter goede zaken.

"Er zat inzet, concentratie en aanvallend voetbal in ons spel vandaag, dat is niet elke week het geval", vertelt Preud’Homme. Ook keeper Arnaud Bodart viel nog complimenten te beurt. "Onze doelman was goed, dat is toch ook heel belangrijk."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Wie is het geworden?

A post shared by Voetbalprimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws