Mignolet kijkt uit naar Manchester United: Dan is de trein vertrokken

Mignolet kijkt uit naar Manchester United: "Dan is de trein vertrokken"

Gepubliceerd: zondag 16 februari 2020 om 18:45zo 16-02-2020 om 18:45

Club Brugge won zaterdag met een zuinige 2-1 tegen Waasland-Beveren. Simon Mignolet kende een lastige avond, maar ging uit zijn dak bij het late doelpunt van Mats Rits.

“Het belangrijkste dat we moeten onthouden zijn de drie punten", aldus Mignolet bij de officiële website. "Bijna lieten we twee punten liggen. Ik was dolblij toen Mats alsnog scoorde, want iedereen beseft heel goed dat het verre van goed was. Geen degelijk spel, geen kansen en dat is natuurlijk spijtig."

Mignolet hoopt dat Club het niveau kan opkrikken. "Uiteraard weet je dat je in een seizoen zo’n paar wedstrijden zal krijgen zoals die thuiswedstrijd tegen Eupen van in de heenronde, waar we twee punten verloren. Daarnet hebben we twee punten gewonnen. Uiteraard wisten we dat Beveren heel verdedigend zou komen spelen, maar dan kun je enkel een gemakkelijke wedstrijd krijgen door vroeg te scoren."

Mignolet kreeg één kans tegen en pakte meteen een goal. "Dat zijn inderdaad de moeilijkste wedstrijden voor een doelman. Je weet dat je heel weinig werk zult krijgen, maar toch kon ik niks doen aan hun tegengoal. Erg, maar niks aan te doen natuurlijk. Vandaar dat ik heel blij was dat we dan toch met de drie punten konden gaan lopen."

Man U
Tegen Manchester United wordt het donderdag een heel andere partij. "We zullen zeker op een andere manier kunnen voetballen en dat zal heel goed zijn voor onze groep, want dan zijn we eens niet de favoriet en zullen we hopelijk niet tegen een blok moeten voetballen. Als we dan ook nog een goed resultaat kunnen behalen, dan zou het kunnen dat de trein weer volop vertrokken is."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Wie is het geworden?

A post shared by Voetbalprimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws