Van Crombrugge baalt bij Anderlecht: Met elf hadden we gewonnen

Van Crombrugge baalt bij Anderlecht: "Met elf hadden we gewonnen"

Gepubliceerd: zondag 16 februari 2020 om 17:30zo 16-02-2020 om 17:30

Anderlecht verloor zaterdagavond met 2-0 van KV Mechelen. Hendrik Van Crombrugge baalde uiteraard na de partij en ziet Play-Off 2 nu heel dichtbij komen.

"Het is een teleurstelling", gaf hij aan bij La Dernière Heure. "Voor de rode kaart hadden we de match in handen en kregen we de kansen om hen af te maken. De rode kaart van Doku veranderde de partij helemaal."

Van Crombrugge wil zijn ploegmaat echter niet te hard aanpakken. "Of ik Doku iets verwijt? De enige die hem iets kan verwijten is hijzelf en dat doet hij redelijk hard. Maar hij heeft al zoveel goeie dingen gedaan. Het is een heel jonge speler en dat maakt deel uit van zijn leerproces. Jérémy weet dat we met elf hadden gewonnen."

Play-Off 1 is volgens Van Crombrugge nog niet weg. "We hebben al 25 matchen gespeeld die 'we absoluut moesten winnen'. Het was een nieuwe finale en we hebben die verloren. Maar er zijn er nog. We moeten de volgende match winnen. Ja, ik geloof er nog in. Of ik ziek zou zijn om Play-Off 2 te spelen? Nee. We focussen ons op onze prestaties en het rekenen laten we voor de pers."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Spelers geboren in de jaren '80, '90 en '00. Wat is jouw perfecte voorhoede? Je mag maar één speler per generatie kiezen!

A post shared by Voetbalprimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Poll

Het huidige Anderlecht hoort thuis in de top-6

(1637 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws