Hairemans helpt KV Mechelen aan winst: Wilden het publiek niet teleurstellen

Hairemans helpt KV Mechelen aan winst: "Wilden het publiek niet teleurstellen"

Gepubliceerd: zondag 16 februari 2020 om 11:19zo 16-02-2020 om 11:19

Met zijn doelpunt tegen RSC Anderlecht hielp Geoffry Hairemans KV Mechelen aan de overwinning. De middenvelder was goed voor het openingsdoelpunt, tevens ook zijn eerste voor KV Mechelen.

"Eindelijk kunnen we nog eens winnen", reageerde Hairemans achteraf op de officiële kanalen van KV Mechelen. "Voor de rust was het heel moeilijk. We konden maar moeilijk uitvoetballen en speelden vooral op onze eigen helft. Weinig rust in het spel, dan weet je dat het af en toe gevaarlijk kan worden.”

Toch ging KV Mechelen over Anderlecht. "Tijdens de tweede helft komt Anderlecht met 10 man te staan, dan ga je automatisch ook beter voetballen. Verdedigend zat het wel steeds goed. We hebben de hele wedstrijd niet veel weggegeven. We wisten dan ook dat het erop of eronder was."

Het resultaat was de overwinning. "We wilden ons publiek niet teleurstellen en we zijn vol voor de drie punten gegaan. Het werd ook tijd, we kregen de laatste tijd veel kritiek. We hadden duidelijk honger en dat heeft alleen maar geholpen. We wilden ze absoluut thuis houden, in de tweede helft hebben we dat duidelijk laten zien."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Spelers geboren in de jaren '80, '90 en '00. Wat is jouw perfecte voorhoede? Je mag maar één speler per generatie kiezen!

A post shared by Voetbalprimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws