Mignolet: Als we winnen tegen Man Utd kan de trein weer vertrokken zijn

Mignolet: "Als we winnen tegen Man Utd kan de trein weer vertrokken zijn"

Gepubliceerd: zondag 16 februari 2020 om 10:42zo 16-02-2020 om 10:42

Club Brugge is zaterdag door het oog van de naald gekropen met een late overwinning tegen Waasland-Beveren. Het kende een moeilijke avond, maar pakte alsnog de drie punten. Dat zag ook Simon Mignolet.

"Het belangrijkste dat we moeten onthouden zijn de drie punten", reageerde Mignolet op de clubwebsite. "Bijna lieten we twee punten liggen, maar onze matchwinnaar Mats Rits was helemaal op het einde nog bij de pinken om nog eens te scoren. Ik was dolblij toen Mats alsnog scoorde, want iedereen beseft heel goed dat het vanavond verre van goed was", gaf Mignolet aan.

Binnenkort staat ook de belangrijke partij tegen Man Utd op het programma. "Noteer maar dat het komende donderdag een heel ander soort wedstrijd zal worden tegen Manchester United. We zullen zeker op een andere manier kunnen voetballen en dat zal heel goed zijn voor onze groep", zegt Mignolet.

"Dan zijn we eens niet de favoriet en zullen we hopelijk niet tegen een blok moeten voetballen. Als we dan ook nog een goed resultaat kunnen behalen, dan zou het kunnen dat de trein weer volop vertrokken is."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Spelers geboren in de jaren '80, '90 en '00. Wat is jouw perfecte voorhoede? Je mag maar één speler per generatie kiezen!

A post shared by Voetbalprimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws