'Everton richt vizier op Napoli en hoopt teleurstellende Lozano te kunnen halen'

'Everton richt vizier op Napoli en hoopt teleurstellende Lozano te kunnen halen'

Gepubliceerd: zondag 16 februari 2020 om 09:30zo 16-02-2020 om 09:30

Het huwelijk tussen Hirving Lozano en Napoli loopt minder voorspoedig dan gehoopt. Sinds het vertrek van Carlo Ancelotti komt de Mexicaanse dribbelaar weinig meer in de plannen voor, eerstgenoemde hoopt dan ook op een reünie.

Ancelotti vertrok in december voor een avontuur in de Premier League, waar hij tekende voor Everton. Corriere dello Sport weet nu te melden dat The Toffees graag Lozano naar Engeland wil halen, mede op aanspraak van de Italiaan. Ancelotti was degene die Lozano naar Napoli wilde halen en hij is nog altijd gecharmeerd van de oud-PSV'er.

Lozano vertrok afgelopen zomer voor zo'n 42 miljoen euro naar Napels, een clubrecord. Onder Ancelotti kon hij nog regelmatig op speelminuten rekenen bij I Partenopei, maar na de trainerswissel is het vooral een kwestie van de bank warmhouden voor de Mexicaan. Onder Ancelotti kwam Lozano tot 17 optredens, terwijl Rino Gatusso, de vervanger van Ancelotti, slechts zes keer gebruikmaakte van Lozano.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

TRANSFER Niet langer bij Club Brugge, wel bij Anderlecht. Paars-wit huurt Percy Tau van Brighton. #RSCA #RSCAnderlecht #Anderlecht #ClubBrugge #Tau #JPL #Transfernieuws #Transfer #BafanaBafana

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) op

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws