Grote lof bij Club Brugge: Qua pure afwerking was Vossen de beste

Grote lof bij Club Brugge: "Qua pure afwerking was Vossen de beste"

Gepubliceerd: zondag 16 februari 2020 om 09:18zo 16-02-2020 om 09:18

Club Brugge blijft met een serieus spitsenprobleem zitten dit seizoen. In 2020 kon nog geen enkele aanvaller scoren. Jelle Vossen deed dat wel al voor Zulte Waregem. Dat verrast Loïs Openda niet.

De jonge aanvaller van Club Brugge heeft niets dan lof voor zijn ex-ploegmaat. "Ik heb heel veel kunnen opsteken van Jelle Vossen. Niet dat hij zich speciaal veel bezighield met mij, maar Jelle gaf mij wel tips", klinkt het in De Krant van West-Vlaanderen.

"Alleen al door goed te kijken naar hem, kon ik veel bijleren. Op het vlak van pure afwerking was hij hier misschien zelfs de beste. Ondanks de concurrentie was Jelle een voorbeeld voor mij", gaf Openda aan.

Toch hebben de spitsen van Club Brugge het de laatste weken/maanden moeilijk. Zou een spitsentrainer kunnen helpen? "We werken nu ook wel extra op afwerken, ook met de assistent-trainers. Maar details zouden misschien wel een verschil kunnen maken", besluit Openda.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

TRANSFER Niet langer bij Club Brugge, wel bij Anderlecht. Paars-wit huurt Percy Tau van Brighton. #RSCA #RSCAnderlecht #Anderlecht #ClubBrugge #Tau #JPL #Transfernieuws #Transfer #BafanaBafana

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) op

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws