Cobbaut geeft Play-Off 1 nog niet op: “Zolang mathematisch alles mogelijk is ...”

Cobbaut geeft Play-Off 1 nog niet op: “Zolang mathematisch alles mogelijk is ...”

Gepubliceerd: zondag 16 februari 2020 om 07:38zo 16-02-2020 om 07:38

De kans dat RSC Anderlecht dit seizoen nog Play-Off 1 haalt, is klein. Toch gelooft Elias Cobbaut dat het nog ergens kan. De oude stelling van de Rode Duivels van weleer duikt weer op.

Anderlecht moest zaterdag winnen van KV Mechelen om in de race te blijven voor Play-Off 1. Anderlecht verloor. Cobbaut en co gingen de boot in tegen de ex-club van de verdediger. Na de rode kaart van Jérémy Doku kantelde de partij. "We werden na de rust een beetje achteruitgedrukt", aldus Cobbaut tegen Het Laatste Nieuws.

Play-Off 1 lijkt voor Anderlecht verder weg dan ook. "Het vlotte gewoon niet. Play-off 1? Zolang mathematisch alles mogelijk is... Ik weet dat dat een cliché is, maar we gaan er zeker blijven voor strijden. Volgende week moeten we winnen."

Anderlecht ontvangt volgende week Eupen. Daarna volgen nog wedstrijden tegen Waasland-Beveren, Zulte Waregem en STVV. Zelfs als Anderlecht twaalf op twaalf pakt, wordt Play-Off 1 moeilijk. Paars-wit heeft immers nu al vier punten dan KRC Genk en de nummer zes speelde een wedstrijd minder. Anderlecht moet ook nog voorbij Mechelen en Zulte Waregem.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Spelers geboren in de jaren '80, '90 en '00. Wat is jouw perfecte voorhoede? Je mag maar één speler per generatie kiezen!

A post shared by Voetbalprimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws