Kompany en Anderlecht gaan onderuit: Dit is geen verrassing

Kompany en Anderlecht gaan onderuit: "Dit is geen verrassing"

Gepubliceerd: zaterdag 15 februari 2020 om 23:02za 15-02-2020 om 23:02

RSC Anderlecht is er zaterdag niet in geslaagd om punten te sprokkelen tegen KV Mechelen. Na de rode kaart voor Jérémy Doku zakte het helemaal in elkaar. Geen verrassing voor Vincent Kompany.

"Voor die rode kaart hadden we de grootste kansen, speelden we rustig, hadden we de bal en stonden we defensief goed", analyseerde de speler-inspirator bij Play Sports. "Maar die rode kaart veranderde alles. Zo’n fases betalen we op dit moment cash. Dit is dan ook duur leergeld voor Doku, want na de rust had Malinwa daardoor zijn momenten."

Anderlecht lijkt nu geen kans meer te maken op Play-Off 1, al wil Kompany dat nog niet uitspreken. "We zullen zien. Dit is een rare competitie. Ik hoor zelfs dat Cercle Brugge nog altijd Europees voetbal kan spelen. Kijk, we zijn bezig aan een parcours. Natuurlijk is dit spijtig. Maar wat er vandaag gebeurd is, is geen verrassing voor mij", besluit hij.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Spelers geboren in de jaren '80, '90 en '00. Wat is jouw perfecte voorhoede? Je mag maar één speler per generatie kiezen!

A post shared by Voetbalprimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws