Gaich blikt terug: Heb het gevoel dat er iets beter aankomt

Gaich blikt terug: "Heb het gevoel dat er iets beter aankomt"

15-02-2020 19:21
9

Adolfo Gaich leek lange tijd op weg naar Club Brugge, de deal sprong na een lange soap echter definitief af. De Argentijnse spits kwam zelf nog eens terug op de gemiste transfer.

Gaich stond open voor een verhuis naar Brugge, toch is hij niet teleurgesteld dat de transfer finaal niet doorging. "Ik speel graag voor de club waarvan ik supporter ben (San Lorenzo, red.), maar ik denk ook dat een verkoop de club erg had geholpen. Dat de transfer uiteindelijk niet doorging was wel niet zo een grote teleurstelling, er was dan ook nog niets getekend", vertelt de spits aan Fox Sports.

Ondanks dat Club Brugge inmiddels een alternatief heeft binnengehaald, gelooft San lorenzo dat Club komende zomer een nieuwe poging zal doen. Gaich sluit een zomerse overstap naar Club alvast niet uit, andere ploegen mogen echter ook komen aankloppen. "Momenteel wil ik continuïteit zodat ik doelpunten in dit shirt kan maken. In de zomer zien we dan wel weer. Ik heb het gevoel dat deze transfer nu niet doorging omdat er nog iets beter aankomt", besluit de spits ietwat mysterieus.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie