David blikt vooruit: “Het wordt een fantastische ervaring”

David blikt vooruit: “Het wordt een fantastische ervaring”

Gepubliceerd: zaterdag 15 februari 2020 om 15:29za 15-02-2020 om 15:29

KAA Gent won vrijdag van KAS Eupen, maar volgende week wacht er een zwaardere tegenstander op de Buffalo's. Gent neemt het donderdag in de Europa League op tegen AS Roma. Jonathan David kijkt alvast uit naar het duel in de Europa League.

Donderdag speelt Gent haar heenwedstrijd in de zestiende finales van de Europa League in Rome. "Het wordt een fantastische beleving. Roma is een groot team met veel kwaliteit. Het wordt genieten, maar vergis je niet. Wij reizen naar Rome met de bedoeling daar een goed resultaat neer te zetten. Wie weet kunnen we verrassen", aldus David.

De aanvaller kwam op de website van KAA Gent terug op de match tegen Eupen. "We begonnen goed en scoorden snel, jammer genoeg deden zij dat ook. Best frustrerend maar tijdens de rust staken we de koppen bij elkaar. We wisten dat de kans op die derde goal ging komen en Alessio werkte die goed af. We nemen de drie punten mee naar huis en kunnen ons focussen op de volgende match."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Spelers geboren in de jaren '80, '90 en '00. Wat is jouw perfecte voorhoede? Je mag maar één speler per generatie kiezen!

A post shared by Voetbalprimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Poll

Wie haalt de volgende ronde?

(147 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws