Zidane kijkt uit naar rentree van Hazard: “Team krijgt er geweldige speler bij

Zidane kijkt uit naar rentree van Hazard: “Team krijgt er geweldige speler bij"

15-02-2020 14:48

Het heeft weken en maanden geduurd, maar dit weekend kan Eden Hazard eindelijk zijn rentree maken op de Spaanse velden. Zinedine Zidane nam Hazard op in zijn selectie voor de match tegen Celta de Vigo. De trainer van Real Madrid is maar wat blij dat de Rode Duivel weer fit is.

Sinds het Champions League-treffen met PSG vorig jaar ligt Hazard in de lappenmand. De voorbije weken trainde onze landgenoot al met de groep, maar de selectie voor een match bleef maar uit. Daar is nu verandering in gekomen. "Het team krijgt er met Hazard een geweldige speler bij", zei Zidane zaterdag op een persconferentie. 

Tijd voor terugkeer van Hazard
"Voor Hazard is het tijd om zijn terugkeer te maken. Hij trainde met ons en alles is in orde. Natuurlijk moeten we opletten, want de afgelopen drie maanden speelde hij niet. Fysiek is hij klaar om te spelen”, stelt de Franse trainer van Real Madrid.

Dat Hazard nu zijn rentree maakt, hoeft niet te verbazen. Real Madrid hoopt immers op een fitte Hazard in de Champions League. Op 26 februari staat de heenmatch tegen Manchester City op het programma.