Beerschot in poleposition krijgt tegenslag in titelstrijd

Beerschot in poleposition krijgt tegenslag in titelstrijd

Gepubliceerd: zaterdag 15 februari 2020 om 14:33za 15-02-2020 om 14:33

Beerschot deed vrijdag een goede zaak in de titelstrijd voor het tweede periodekampioenschap. Het versloeg Oud-Heverlee Leuven met 2-1. Toch hadden de Ratten ook reden om te balen. Prince 'Vinny' Ibara viel immers geblesseerd uit.

Feest op het Kiel na afloop tegen OHL, al had niet iedereen bij Beerschot reden tot juichen. Op het uur moest Ibara immers geblesseerd naar de kant. Het lijkt er op dat de aanvaller de komende wedstrijden Beerschot niet zal kunnen helpen in de titelstrijd. Zaterdag verscheen hij alvast niet op het trainingsveld van de Ratten.

Losada liet zich ondertussen op de website van Beerschot uit over de blessure van zijn aanvaller. "Ik denk dat we ook hem even kwijt zijn. Het wordt wel wat veel op dat vlak. Toch zoek ik daar nog steeds geen excuses achter. We gaan het doen met de spelers die we hebben. En met hen gaan we vol voor de finale."

Beerschot heeft in het tweede periodekampioenschap drie punten voorsprong op Westerlo, Oud-Heverlee Leuven en Virton. Westerlo en Virton komen dit weekend wel nog in actie.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Wie is het geworden?

A post shared by Voetbalprimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws