Klopp ziet favoriet: Juventus heeft de grootste selectie die ik ooit heb gezien

Klopp ziet favoriet: "Juventus heeft de grootste selectie die ik ooit heb gezien"

Gepubliceerd: zaterdag 15 februari 2020 om 13:44za 15-02-2020 om 13:44

Laatste update: zaterdag 15 februari 2020 om 13:50za 15-02-2020 om 13:50

Juventus is de duidelijke favoriet voor winst in de Champions League. Althans, dat is Liverpool-trainer Jürgen Klopp van mening.

Komende week barst het Champions League-geweld weer los en Klopp geeft in gesprek met The Guardian aan wie hij als favoriet bestempelt voor de eindzege. "Juventus was mijn favoriet aan het begin van het seizoen. Zij hebben de grootste selectie met kwaliteitsspelers die ik in mijn leven heb gezien. Hoe kan het dat ze geen tien punten los staan in de Serie A?", vraagt Klopp zich hardop af.

"Ik kijk niet genoeg naar het Italiaanse voetbal om een antwoord op die vraag te hebben", concludeert hij. "De selectie van Bayern München is ook gigantisch. Paris Saint-Germain is fantastisch wanneer iedereen fit is. FC Barcelona mag je nooit uitvlakken en vergeet bovendien Manchester City niet", somt Klopp de overige kandidaten op.

De Duitser ging ook nog in op de eigen titelkansen in het miljoenenbal. "Ik heb geen idee hoe ver we kunnen komen. Er is geen reden om daar op dit moment al aan te denken. We moeten ons eerst maar eens richten op de eerste horde: Atlético Madrid. We hebben in ieder geval vorig jaar laten zien dat we ons kunnen meten met de absolute top", besluit de trainer.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Spelers geboren in de jaren '80, '90 en '00. Wat is jouw perfecte voorhoede? Je mag maar één speler per generatie kiezen!

A post shared by Voetbalprimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws