UPDATE: Real Madrid bevestigt, Hazard in de kern tegen Celta de Vigo

UPDATE: Real Madrid bevestigt, Hazard in de kern tegen Celta de Vigo

15-02-2020 13:17 Laatste update: 16:39

Zondagavond voetbalt Real Madrid tegen Celta Vigo en de kans is bestaande dat Eden Hazard daar in actie zal komen. Voor het eerst sinds zijn voetblessure is de Rode Duivel opgenomen in de selectie van de Koninklijke.

Zinedine Zidane maakte op zijn persconferentie in aanloop naar het Primera-Division-duel bekend dat Hazard een plekje in de selectie heeft veroverd. Zo kan onze landgenoot zijn eerste speelminuten van 2020 pakken. Zijn laatste optreden voor Real in La Liga dateert al van 23 november, toen de Madrilenen met 3-1 wonnen van Real Sociedad.

Hoogstwaarschijnlijk start Hazard tegen Celta op de bank, waarna hij minuten kan maken met een invalbeurt in de tweede helft. Die minuten zal de Rode Duivel kunnen gebruiken met het oog op het belangrijkste doel van Real van de komende weken: de Champions-League-confrontatie met Manchester City. Deze week staat de heenwedstrijd op het programma.

Update: Real Madrid heeft de namen bekendgemaakt van de spelers die de selectie haalden voor de match tegen Celta Vigo. Eden Hazard is één van de negentien namen op de lijst.