Ziyech moet schoenen Hazard vullen: 'Het lijkt allemaal een beetje angstig'

Ziyech moet schoenen Hazard vullen: 'Het lijkt allemaal een beetje angstig'

Gepubliceerd: zaterdag 15 februari 2020 om 10:45za 15-02-2020 om 10:45

Ian Wright noemt Hakim Ziyech 'a brilliant signing'. De Ajacied maakt aankomende zomer de overstap naar Chelsea en moet doen wat Eden Hazard jarenlang in Londen heeft gedaan, zegt Wright, die vooral furore maakte als speler van Arsenal.

"Ziyech is een creatieve speler die Chelsea nodig heeft", zegt Wright bij Premier League Predictions. "Als je naar Chelsea kijkt, vooral in de thuiswedstrijden, verwacht je meer van hun creatieve spelers. Met Eden Hazard hadden ze iemand die in die rol iets kon laten gebeuren. Ik vind het een briljante aankoop. Als hij in de buurt komt van zijn vorm bij Ajax is het een geweldige aankoop van Chelsea."

Wright ziet een belangrijke rol weggelegd voor Ziyech: Tammy Abraham van aanvoer voorzien. Dat lukt de huidige buitenspelers niet, zegt hij. "Het is een beetje opgedroogd voor Tammy. Sommige ballen in het strafschopgebied waren gewoon niet goed genoeg. Het lijkt allemaal een beetje angstig."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Spelers geboren in de jaren '80, '90 en '00. Wat is jouw perfecte voorhoede? Je mag maar één speler per generatie kiezen!

A post shared by Voetbalprimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws