Club Brugge moet afscheid nemen van Dennis: Alle grote Europese clubs kennen hem

Club Brugge moet afscheid nemen van Dennis: "Alle grote Europese clubs kennen hem"

Gepubliceerd: zaterdag 15 februari 2020 om 06:58za 15-02-2020 om 06:58

Emmanuel Dennis is aan zijn laatste maanden bij Club Brugge bezig. Dat vertelt zijn makelaar William D'Avila. The Sky is The Limit voor de Nigeriaan.

Borussia Dortmund, Nice, Sampdoria, Newcastle en Brighton & Hove. Allemaal volgen ze Dennis. En als het van D'Avila afhangt speelt zijn speler volgend seizoen ook in een buitenlandse topcompetitie. "Alle grote Europese clubs kennen Dennis, na zijn twee doelpunten tegen Real Madrid. Da's er niet velen gegeven. De bedoeling is om deze zomer een transfer te realiseren", klinkt het in Het Laatste Nieuws.

Hij droomt van het allerhoogste. "Een stap hogerop. Naar een ploeg die net als Club dominant speelt. Een ploeg in Engeland, Frankrijk of Duitsland - de Bundesliga is op zijn lijf geschreven - met een coach die een goeie peoplemanager is. Zoals Clement. Het is belangrijk dat Dennis zich goed in zijn vel voelt", klinkt het.

Bij Club Brugge lijkt men alvast niet weigerachtig te staan tegenover een transfer. Dennis moet dan wel een recordsom van minstens 25 miljoen euro opleveren.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Wie is het geworden?

A post shared by Voetbalprimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws