Anderlecht kan weer rekenen op Kompany, nog geen Lawrence tegen Mechelen

Anderlecht kan weer rekenen op Kompany, nog geen Lawrence tegen Mechelen

14-02-2020 22:30
9

RSC Anderlecht neemt het zaterdag op tegen KV Mechelen. Een partij die weleens zou kunnen beslissen over deelname aan Play-Off 1. Trainer Frank Vercauteren rekent daarvoor op deze namen.

Bij Anderlecht zien we opnieuw Vincent Kompany, die terug fit is en in de selectie zit. Ook nieuwelingen Marko Pjaca en Dejan Joveljic zitten erbij. Die laatste moet Antoine Colassin vervangen, die maanden out is na een operatie.

Voor de linksachter Kemar Lawrence wordt het wachten op zijn debuut. De verdediger traint al een tijdje mee, maar zit nog niet in de selectie. Elias Cobbaut daarentegen is er wel opnieuw bij na zijn blessure. Hij lijkt ook een basisplek te gaan krijgen tegen zijn ex-ploeg KVM.

Yari Verschaeren en Pieter Gerkens trainden sinds deze week terug mee met de groep. De partij tegen KV Mechelen komt echter te vroeg.

Selectie: Van Crombrugge, Roef, Vercauteren, Murillo, Kompany, Kana, Luckassen, Sardella, Cobbaut, Kayembe, Sambi Lokonga, Zulj, Dewaele, Vlap, Pjaca, Doku, Amuzu, Bakkali, Ait El Hadj, Joveljic