'Storck heeft me vernederd, hij heeft mijn imago bezoedeld'

'Storck heeft me vernederd, hij heeft mijn imago bezoedeld'

Gepubliceerd: vrijdag 14 februari 2020 om 22:01vr 14-02-2020 om 22:01

Bernd Storck wist vorig seizoen te imponeren bij Moeskroen en kon enkele indrukwekkende resultaten voorleggen. Hij werd zelfs even genoemd bij verschillende topclubs en kreeg heel wat lof van zijn spelers. Al blijkt niet iedereen een fan te zijn van hem.

Zo is Fabrice Olinga bijzonder streng voor de coach. Hij rekent dan ook stevig af met Storck. "Hollerbach is een eerlijke man, maar die van Cercle was dat niet", klinkt het bij de RTBF.

"Hij heeft me vernederd zonder me ooit uit te leggen waarom, hij heeft mijn imago bezoedeld. Onlangs zag ik hem in het stadion en ik heb geweigerd hem de hand te schudden. Hij is zonder twijfel een goede trainer, maar een goed mens is hij niet", sneert hij.

Trainer was koning
Maar ook Moeskroen stelde hem teleur. "De club steunde me ook niet. De resultaten waren goed, dus de trainer was koning. De club gaf hem alle macht", aldus Olinga.

"Ik had naar de Afrika Cup kunnen gaan en dat wist de club, maar dat is me afgenomen. Maar ik ben altijd correct gebleven. Ik zie het als een leerperiode. Nu begin ik het voetbalplezier terug te vinden en weldra zullen we de 'grootse' Fabrice terugzien", besluit hij.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dat gevoel wanneer je met 2-5 wint van Manchester City#LeicesterCity #LCFC #ManCity #ManchesterCity #Tielemans #RodeDuivels

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) op

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws