'Standard negeert dure oplossingen en blijft spelen op barslecht veld'

'Standard negeert dure oplossingen en blijft spelen op barslecht veld'

Gepubliceerd: vrijdag 14 februari 2020 om 21:30vr 14-02-2020 om 21:30

Standard heeft al weken last van een bijzonder slecht veld, waar maar geen verbetering in lijkt te komen. Er werd na de topper tegen Club Brugge ook stevig over geklaagd, maar verandering zal er niet komen.

Het is niet de eerste keer dat Standard rond deze periode last heeft van een slecht veld. Volgens Het Laatste Nieuws is dat te wijten slechte installatie van de drainage bij de veldverwarming zo'n tien jaar geleden. Een oplossing zou zo'n 1,2 miljoen euro kosten, maar dat weigert Standard te betalen.

Standard kan het veld op een andere manier oplossen door een hybride grasmat aan te leggen, net zoals onder andere KAA Gent en Club Brugge. Dat zou zo'n 250.000 tot 500.000 euro kosten, maar ook die investering wil men bij Standard niet doen.

Daar zou komende zomer nog verandering in kunnen komen, maar dat betekent dus dat de Rouches nog een tijdje op een mindere grasmat zullen spelen.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Clement was na het gelijkspel niet te spreken over het veld van Standard. Heeft hij gelijk? 🤔 #STACLU #ClubBrugge #Standard #Clement #Preudhomme #JPL

A post shared by Voetbalprimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dat gevoel wanneer je met 2-5 wint van Manchester City#LeicesterCity #LCFC #ManCity #ManchesterCity #Tielemans #RodeDuivels

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) op

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws