'Lukaku toont verstand, toch krijgt hij bagger over zich van Belgische pers'

'Lukaku toont verstand, toch krijgt hij bagger over zich van Belgische pers'

Gepubliceerd: vrijdag 14 februari 2020 om 19:01vr 14-02-2020 om 19:01

Romelu Lukaku is dit seizoen helemaal opengebloeid in Italië. De spits blijft maar scoren en krijgt dan ook bijzonder veel lof in de (Belgische) pers. Toch vindt zijn broer Jordan dat Lukaku in eigen land amper geapprecieerd wordt.

De flankspeler heeft het moeilijk met de houding van de Belgische journalisten tegenover zijn broer. "Romelu is al drie keer begraven in België. Tegen Kroatië was Benteke geblesseerd, iedereen zei: “Mijn God, we moeten met Lukaku spelen...”. 2 goals. Kwalificatie. Bedankt", vertelt hij bij Eleven Sports.

"Op het WK begon hij slecht, Origi mocht starten. De belangrijkste wedstrijd van het WK, tegen de Verenigde Staten. Doelpunt van? Assist van? Bedankt. Na hem komt Michy. Ik vind Michy leuk, maar Romelu en ik hebben hetzelfde bloed. Michy heeft dribbels, techniek... Goals! Dat is wat je wilt van een aanvaller! Al zijn concurrenten waren beter dan hem. Romelu toont verstand en volharding, en toch krijgt hij bagger over zich. Daarom geven we maar zelden interviews", geeft Lukaku aan.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws