Clement over Diagne: Op dit moment is de deur voor hem dicht

Clement over Diagne: "Op dit moment is de deur voor hem dicht"

14-02-2020 16:31 Laatste update: 16:31
29

Club Brugge ontvangt zaterdagavond Waasland-Beveren. Voor Philippe Clement wordt het een weerzien met zijn ex-club, waar hij bovendien zijn debuut maakte als hoofdcoach. Clement verwacht alvast een gretige tegenstander.

De T1 van Club Brugge zette zijn spelers alvast op scherp. "Iedereen verwacht dat Club Brugge eventjes gaat winnen tegen Waasland-Beveren. Vorig seizoen heeft Club verloren van die ploeg. Met Genk verloren we toen ook tegen Cercle. Een klinkende zege komt nu eenmaal niet op bestelling, en dat heb ik mijn spelers ook duidelijk gemaakt", wordt Clement geciteerd door Sportwereld.

Clement denkt dat de wedstrijd vooral in Beveren enorm leeft. Op de Freethiel konden ze zijn overgang naar KRC Genk niet bepaald appreciëren. "We zitten in een drukke periode met veel matchen dus iedereen zal top moeten zijn zaterdagavond. Ik ken Beveren heel goed, ik weet hoe die matchen leven daar. Voor hen staat die wedstrijd met stip aangeduid in de agenda."

Diagne
Clement had het ook even over Mbaye Diagne, die terug individueel traint in het Club Brugge Basecamp. "Hij traint individueel. Ik hou me liever bezig met de andere spelers. Op dit moment is de deur voor hem dicht", lijkt de Senegalees niet te moeten hopen op een nieuwe kans.