Italiaanse pechvogel vliegt door Valencia: waterpokken bij Florenzi

Italiaanse pechvogel vliegt door Valencia: waterpokken bij Florenzi

Gepubliceerd: vrijdag 14 februari 2020 om 16:12vr 14-02-2020 om 16:12

Laatste update: vrijdag 14 februari 2020 om 16:16vr 14-02-2020 om 16:16

Valencia zal zich bij het aantrekken van Allessandro Florenzi voorlopig toch wat anders hebben voorgesteld. De Italiaanse rechtsback is getroffen door de waterpokken.

De wanhopige Spanjaarden zaten in verlegenheid om een rechtsback, en kwamen uit bij de AS Roma-vedette. Florenzi bewees afgelopen competitiewedstrijd al zijn 'waarde' voor Los Che, door met een rode kaart van het veld gestuurd te worden tijdens het duel met Ajax-tegenstander Getafe. Dit na een onvervalste, harde zaag op de benen van zijn directe tegenstander. Nu is de Italiaans pechvogel dus getroffen door de waterpokken.

De 'blessure' bij Florenzi komt bijzonder ongelegen voor de club uit de Spaanse sinaasappelstad. De komende weken neemt Valencia het onder anderen op tegen Atlético Madrid en Real Sociedad in La Liga, terwijl er in de Champions League cruciale wedstrijden met Atalanta Bergamo worden afgewerkt. Het wordt weer puzzelen geblazen voor Albert Celades, die naar alle waarschijnlijkheid weer terug moet vallen op nood-optie Daniel Wass als gelegenheidsrechtsback.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws