'Getafe wil gaan shoppen bij Zaragoza wanneer FC Barcelona toeslaat'

'Getafe wil gaan shoppen bij Zaragoza wanneer FC Barcelona toeslaat'

Gepubliceerd: vrijdag 14 februari 2020 om 15:00vr 14-02-2020 om 15:00

Getafe heeft zijn zinnen gezet op Real Zaragoza-spits Luis Suárez, niet te verwarren met zijn beroemde naamgenoot van FC Barcelona. De naam van de 22-jarige Colombiaan dook onlangs op in het geruchtencircuit.

Barça zou hem op het oog hebben om zijn langdurig geblesseerde naamgenoot te vervangen: doordat ook Ousmane Dembélé voorlopig in de lappenmand zit, mag de club volgens een speciale regeling nog een binnenlandse transfer afsluiten. Niet alleen Suárez, ook Getafe-spits Ángel Rodríguez werd in de Spaanse media naar voren geschoven als mogelijke aanwinst. AS suggereert nu dat Getafe de Suárez van Real Zaragoza op het oog heeft, als Rodríguez naar Barça vertrekt.

El Bisonte zou perfect in de profielschets van de Europa League-tegenstander van Ajax passen. Bovendien is hij naar alle waarschijnlijkheid goedkoper dan Rodríguez, die een afkoopsom van tien miljoen euro in zijn contract heeft staan. De Colombiaan wordt momenteel door Real Zaragoza gehuurd van Watford en heeft dit seizoen veertien keer gescoord in de Segunda División.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws