Bölöni spreekt over zijn toekomst bij Antwerp: “Of het nu hier, of elders is

Bölöni spreekt over zijn toekomst bij Antwerp: “Of het nu hier, of elders is

Gepubliceerd: vrijdag 14 februari 2020 om 15:15vr 14-02-2020 om 15:15

Laatste update: vrijdag 14 februari 2020 om 15:19vr 14-02-2020 om 15:19

Royal Antwerp Football Club heeft een aantal aflopende contracten. Sinan Bolat heeft nog geen nieuwe verbintenis gekregen en ook coach Laszlo Bölöni zijn toekomst is onzeker.

Tegenover Het Nieuwsblad laat de Roemeense oefenmeester van The Great Old zich uit over zijn toekomst. “Wanneer het moment zich aandient, gaan we over de toekomst praten. Nog voor de Play-offs? We zullen zien. Het leven van een trainer is niet gemakkelijk, maar ik weet dat ik nog nuttig kan zijn in het voetbal. Of het nu hier, of elders is.”

Antwerp presteert sterk onder Bölöni. “Weinigen zullen het graag horen, maar ik wil iedereen eraan herinneren dat elk project hoogtes en onvermijdelijk ook laagtes kent. In alle clubs is dat zo: Barcelona, Real Madrid, Juventus, en jammer genoeg, ook Lokeren.”

Toch blijft de Roemeen ook met zijn voeten op de grond. “Wíj zijn gedurende tweeënhalf jaar alleen maar vooruitgegaan, en dat houdt risico’s in. De verwachtingen liggen veel hoger. Een nederlaag wordt een pak kritischer beoordeeld”, aldus de hoofdtrainer.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Moet Antwerp met Bölöni doorgaan?

(297 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws