Opmerkelijk: Gladbach verlengt met talent zonder speelminuten in vier jaar tijd

Opmerkelijk: Gladbach verlengt met talent zonder speelminuten in vier jaar tijd

Gepubliceerd: vrijdag 14 februari 2020 om 13:12vr 14-02-2020 om 13:12

Borussia Mönchengladbach heeft het contract van Mamadou Doucouré verlengd. De jonge verdediger speelde in vier jaar tijd nog geen officiële minuut voor de hoofdmacht, maar krijgt met de nieuwe verbintenis toch het vertrouwen.

In de zomer van 2016 kwam de inmiddels 21-jarige Doucouré transfervrij over van PSG. Door vele blessures kwam het echter nog niet tot een officieel debuut voor Borussia Mönchengladbach, dat het contract van Doucouré toch vroegtijdig opengebroken heeft.

Doucouré stond nog tot 2021 onder contract, maar heeft inmiddels dus zijn handtekening gezet onder een nieuwe verbintenis. Borussia Mönchengladbach meldt de contractverlenging via de officiële kanalen zonder te noemen voor hoe lang de verdediger heeft bijgetekend.

Sportdirecteur Max Eberl reageert op de nieuwe verbintenis van Doucouré, die in de Bundesliga en Europa League al wel eens bij de wedstrijdselectie zat. "We vertrouwen volledig op hem en geloven in zijn grote talent. Hij kan en moet een belangrijke speler voor ons worden in de toekomst."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws