Club Brugge weigerde aanbod voor Openda: Ik had daar wel zin in

Club Brugge weigerde aanbod voor Openda: "Ik had daar wel zin in"

Gepubliceerd: vrijdag 14 februari 2020 om 11:30vr 14-02-2020 om 11:30

Loïs Openda krijgt de laatste weken nog weinig speelkansen voor Club Brugge. In januari probeerde Feyenoord hem nog te huren. Dat bevestigt Openda ook zelf in Krant Van West-Vlaanderen.

"Er zijn blijkbaar wel telefoontjes geweest", klinkt het bij de aanvaller. "Ik had er wel zin in, ik wilde meer spelen, maar anderzijds toonde Club heel veel vertrouwen in mij. Club zei meteen nee en dan is het nee, hé. Op het einde van het seizoen zien we wel verder. Ik lig nog onder contract tot 2023."

Bij Club zit hij nu vooral op de bank of de tribune. "Ik heb het al eerder gezegd: ik zou mij graag eens een paar matchen na elkaar willen bewijzen. Maar de coach beslist natuurlijk. De concurrentie is hier aanvallend héél groot."

Vooral op het vlak van efficiëntie moet Openda nog grote stappen zetten. "Voor mij geldt wat voor alle aanvallers geldt: die goals komen wel. Ik durf zelfs zeggen: ik ga nog veel scoren in mijn carrière. Maar ik geef toe dat de twijfel vorig seizoen toesloeg. Ik was bang om kansen te missen, om de verkeerde keuze te maken. Intussen heb ik geleerd dat zelfs de beste spelers missen, dat ik kalm moet blijven", besluit hij.

Poll

Is Openda goed genoeg voor Club?

(365 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws