Onuachu scoort opnieuw voor KRC Genk: Boven alle verwachtingen

Onuachu scoort opnieuw voor KRC Genk: "Boven alle verwachtingen"

Gepubliceerd: vrijdag 14 februari 2020 om 10:45vr 14-02-2020 om 10:45

Door het vertrek van Aly Samatta is Paul Onuachu nu spits nummer één bij KRC Genk. Tegen Antwerp scoorde hij zijn achtste doelpunt van het seizoen. De Nigeriaan is duidelijk heel tevreden in Limburg.

"In de eerste helft hadden we het moeilijk en waren we helemaal niet goed. Het was zwaar om ons tactisch plan uit te voeren. In de tweede helft wijzigden we onze tactiek. Toen zag je dat het beter begon te lopen", aldus Onuachu bij Het Belang Van Limburg.

In de tweede helft ging KRC Genk 3-6-1 spelen en had Antwerp geen antwoord. "We sloten het middenveld goed af. Antwerp had plots geen vrije spelers meer om aan te spelen door ons overbevolkt middenveld. Daarom kozen ze voor lange ballen. We wilden in de slotfase nog de drie punten, maar we mochten niet vergeten dat we op Antwerp speelden. Het is goed om hier minstens één punt te pakken, dus daar ben ik uiteraard blij mee."

Onuachu heeft ondertussen bewezen dat hij een goal kan maken. "Acht doelpunten: dat is voorlopig een mooi aantal voor mijn eerste seizoen in de Jupiler Pro League. Het is boven alle verwachtingen. Alles verloopt momenteel naar wens. Het is wel jammer dat Ito niet scoorde op mijn aangeven. Ik kan ook niet zeggen of het een strafschop was. De scheidsrechter zal vast wel de juiste beslissing genomen hebben."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Poll

Is Onuachu een toptransfer voor Genk?

(233 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws