Van Damme kon naar Belgische topclub: “Tot twee keer toe bod geweigerd”

Van Damme kon naar Belgische topclub: “Tot twee keer toe bod geweigerd”

Gepubliceerd: vrijdag 14 februari 2020 om 08:28vr 14-02-2020 om 08:28

Joachim Van Damme is een sterkhouder bij KV Mechelen. Gazet van Antwerpen meldt dat de 28-jarige middenvelder in januari naar Standard Luik kon verkassen.

“Er was interesse uit Luik, daar heeft het Mechelse bestuur mij ook over aangesproken”, begint Van Damme. “Maar er moest natuurlijk over prijzen gepraat worden. Naar wat ik vernomen heb, heeft de club tot twee keer toe een bod geweigerd.”

“Tot een persoonlijk gesprek met Standard is het bijgevolg nooit gekomen. Of mijn blessure de interesse heeft afgeremd? Dat kan. Was ik erop ingegaan? Dat weet ik niet. Ik heb hier nog een contract lopen tot 2023. Ik zal niet als een wilde op tafel kloppen dat ik weg wil.”

Van Damme kan ook ‘neen’ zeggen tegen de Rouches. “Gemakkelijk. Oké, het is misschien een unieke kans, gezien mijn leeftijd (Van Damme wordt in juli 29, red.), maar het blijft sowieso een beetje dubbel.”

“Wil ik wel verhuizen? Wat denkt de familie ervan? Wat als ik ginds niet speel? Bij Mechelen zit ik goed. De club is groeiende, ik krijg veel vertrouwen, en iedereen kent me hier ook. Er komt wekelijks 16.000 man kijken. Da’s niet slecht, hé”, aldus Van Damme.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Is Standard een goede stap voor Van Damme?

(340 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws