Domper voor Thibaud Verlinden: seizoen voorbij dankzij zware knieblessure

Domper voor Thibaud Verlinden: seizoen voorbij dankzij zware knieblessure

Gepubliceerd: donderdag 13 februari 2020 om 20:05do 13-02-2020 om 20:05

Pech voor Thibaud Verlinden: zijn seizoen is afgelopen. De zoon van ex-Club Brugge-doelman Dany Verlinden liep woensdag een zware knieblessure op tijdens de wedstrijd van zijn team Stoke City tegen Preston North End in de Engelse tweede klasse.

Verlinden voetbalt nog maar sinds begin 2020 opnieuw voor Stoke City. De laagvlieger uit de Championship beëindigde toen zijn uitleenbeurt aan Bolton Wanderers, waar hij sinds begin september aan de slag was. Zijn terugkeer loopt echter af op een sisser.

De 20-jarige flankspeler Verlinden kwam woensdag pas in de 80e minuut op het veld Preston North End als vervanger tegen van Bruno Martins Indi. Enkele minuten later moest hij al opnieuw naar de kant. Een zware knieblessure is het verdict voor Verlinden.

"Het doet me veel pijn, maar ik moet hier schrijven dat de wedstrijd van gisteren mijn laatste van het seizoen was", vertelde hij via Twitter. "Het is geen oppervlakkige kwetsuur, maar ik beloof aan mezelf, mijn familie en fans dat ik zal herstellen en sterker terugkomen."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws