Lokeren zit in een slechte situatie, maar opgeven doen wij nooit

"Lokeren zit in een slechte situatie, maar opgeven doen wij nooit"

Gepubliceerd: donderdag 13 februari 2020 om 11:30do 13-02-2020 om 11:30

Sporting Lokeren verloor woensdag zijn inhaalwedstrijd tegen Westerlo: het werd 3-2. Stijn Vreven blijft geloven in de redding, al is het verschil met SV Roeselare inmiddels vier punten.

"We hebben in korte tijd twee keer van Westerlo verloren. De eerste keer was het een non-wedstrijd, ditmaal is het tot het einde een wedstrijd gebleven", klinkt het bij Sporza"We hebben de goals wel te gemakkelijk weggegeven. We lieten te makkelijk trappen en verdedigden zeer matig in die drie fases. Toch bleven we met twee goals in de match, dus zijn we blijven gaan. Er zat meer in, al wil ik niet beweren dat Westerlo de zege gestolen heeft."

Vreven probeert dus het positieve te onthouden. "Ik heb dus wel een strijdvaardige ploeg gezien die voor een resultaat gegaan is. We hebben niet opgegeven. Maar goed: de statistieken zijn gewoon slecht, want we hebben nul punten. We zitten in een slechte situatie, maar opgeven doen we nooit. We moeten samenblijven, ook in de play-downs. We gaan die play-downs op leven en dood spelen, want in voetbal is veel mogelijk. De prijzen worden aan de meet uitgedeeld."

Zondag speelt Lokeren in eigen huis tegen Virton, één van de vier leiders in de tweede periode.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Speelt Lokeren volgend seizoen nog profvoetbal?

(2109 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws