Superspannend in 1B: Vier clubs aan kop na winst Westerlo tegen Lokeren

13-02-2020 07:14
1

De spanning is om te snijden in 1B. Na de 3-2 overwinning van Westerlo tegen Sporting Lokeren gaan maar liefst vier clubs aan de leiding.

Christian Bruls zette Westerlo op voorsprong en vijf minuten later zorgde Gilles Dewaele voor de 2-0. Lokeren deed vervolgens wat terug via een doelpunt van Amine Benchaib, maar het werd nog voor rust 3-1 door Kurt Abrahams. Giorgi Beridze zette de 3-2 eindstand vast.

Westerlo gaat nu aan kop samen met OHL, Beerschot en Virton in de tweede periode (17 punten). De concurrentie heeft wel een wedstrijd minder gewonnen of hebben een slechter doelsaldo dan Westerlo. Lokeren staat nu laatste met zes punten. Ook in de algemene stand in het de rode lantaarn met 19 punten.