'Barça-target' reageert op geruchten: 'Ik zal de tijd nemen om na te denken'

'Barça-target' reageert op geruchten: 'Ik zal de tijd nemen om na te denken'

Gepubliceerd: woensdag 12 februari 2020 om 21:49wo 12-02-2020 om 21:49

Getafe-topscorer Ángel Rodríguez heeft gereageerd op de transfergeruchten rondom zijn persoon. De 32-jarige aanvalsleider wordt in verband gebracht met FC Barcelona.

De Catalanen zagen Ousmane Dembélé en Luis Suárez voor langere tijd wegvallen en mogen volgens de Spaanse wetgeving nog een binnenlandse vervanger buiten de transferperiode om halen. Rodríguez weet dat hij aan Barcelona gelinkt wordt, maar houdt zich op de vlakte. "Wat ik ervan weet, komt via de media", laat hij weten aan Marca.

Meer speelt er niet, verzekert de spits. "Tot nu toe zijn het niet meer dan geruchten, ik blijf er rustig onder. Als iemand zich meldt, zal ik de tijd nemen om erover na te denken. Maar dat is tot op heden niet gebeurd." Saillant genoeg spelen Barcelona en Getafe op zaterdag 15 februari, vijf dagen voor Getafe-Ajax, tegen elkaar in Catalonië. Bij welke ploeg Rodríguez dan speelt, zal nog moeten blijken. "Zoals het er nu voorstaat, mag ik proberen om punten weg te halen uit Camp Nou", hield hij zijn kaarten tegen de borst.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws