Doelpuntenloze topper tussen Standard en Club Brugge kent geen winnaar

12-02-2020 22:17
116

De inhaalwedstrijd tussen Standard Luik en Club Brugge stond woensdagavond op het programma. Op Sclessin werd het echter een veldslag en vielen er geen doelpunten: 0-0.

In de openingsfase zette Club Brugge veel druk. Na een paar hoekschoppen kopte Simon Deli voorlangs. Vervolgens claimde Standard een penalty nadat Oulare werd vastgehouden in de zestien. De VAR kwam niet tussenbeide. Veel kansen kwam er niet meer voor rust

De tweede helft werd wat bitsiger en scheidsrechter Visser moest een paar keer geel trekken. De thuisploeg kwam ook beter in de wedstrijd en was een paar keer gevaarlijk via een kopbal en een afstandsknal van Oulare. Uiteindelijk bleef de topper steken op een teleurstellende brilscore.