Gent laat David niet zomaar gaan: Enkel boven de 25 miljoen euro

Gent laat David niet zomaar gaan: "Enkel boven de 25 miljoen euro"

Gepubliceerd: woensdag 12 februari 2020 om 09:02wo 12-02-2020 om 09:02

KAA Gent mag tot dusver terugblikken op een bijzonder goed seizoen en lijkt dit seizoen de grote titeluitdager van Club Brugge te zijn. Het kan rekenen op enkele jonge spelers, die mogen hopen op een mooie transfer.

Gent is echter niet van plan om ze voor een spotprijs te laten gaan. Dat maakt Michel Louwagie duidelijk bij Sport/Voetbalmagazine. "Ik geef niet langer de verkoopsprijs van onze spelers, maar Giorgi Chakvetadze of Jonathan David gaan boven de 25 miljoen", klinkt het.

Vooral David werd al gelinkt aan een vertrek. De Canadees staat in de belangstelling van verschillende Duitse clubs en onder andere ook Ajax. "Zo'n speler heb ik in geen dertig jaar gezien. Het is een nummer 10 en hij loopt twaalf kilometer per wedstrijd", spaart Louwagie de lof niet.

Louwagie zet zijn speler(s) nu dus al in de spotlights. Iets wat volgens Louwagie te weinig wordt gedaan. "Dat is het probleem van het Belgisch voetbal. In vergelijking met Nederland maken wij veel te weinig heisa over onze spelers. Wij moeten leren om beter te verkopen."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws