UPDATE: Antwerp en Club Brugge bevestigen uur bekerfinale

UPDATE: Antwerp en Club Brugge bevestigen uur bekerfinale

Gepubliceerd: woensdag 12 februari 2020 om 07:15wo 12-02-2020 om 07:15

Laatste update: woensdag 12 februari 2020 om 13:00wo 12-02-2020 om 13:00

Er is nog steeds geen akkoord gevonden over de bekerfinale. De KBVB wil net zoals de stad Brussel die wedstrijd om 12u laten spelen, al is het nog maar de vraag of dat zal gebeuren.

Club Brugge en Antwerp kregen dinsdag te horen dat de KBVB en de stad Brussel hopen de wedstrijd te organiseren op zondag 22 maart, om 12u. Volgens Het Laatste Nieuws gaan zowel Club Brugge als Antwerp daar echter niet mee akkoord.

Door de hoge risicograag wil men bij de stad Brussel een vroeg aanvangsuur, beide clubs staan echter niet achter dat idee. 'Met oog op hun supporters en om sportieve redenen'. Zij willen dan ook graag een later aanvangsuur in de namiddag krijgen.

De knoop over die zaak wordt vermoedelijk woensdag doorgehakt. Beide clubs hopen dan ook een positief antwoord te gaan krijgen van de KBVB en de stad Brussel.

Update: Het Laatste Nieuws meldt dat de bekerfinale tussen Club Brugge en Royal Antwerp Football Club zo goed als zeker om 14u30 wordt gespeeld. Beide clubs waren geen voorstander van middagvoetbal en het voorstel om de wedstrijd om 12 uur te laten doorgaan.

Update: Zowel Club Brugge als Antwerp FC hebben inmiddels bevestigd dat de bekerfinale om 14u30 gespeeld zal worden.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws