Charleroi wint inhaalwedstrijd en houdt de drie punten thuis tegen KV Mechelen

11-02-2020 22:20
19

Sporting Charleroi en KV Mechelen speelden vandaag de inhaalwedstrijd nadat de mist roet gooide in de vorige ontmoeting. De thuisploeg won uiteindelijk met 2-1 van Malinwa.

Beide clubs begonnen aftastend aan de wedstrijd met weinig doelgevaar. In de eerste helft was er dan ook meer animo in de tribunes dan op het veld. De supporters van Charleroi lieten enkele keren hun ongenoegen blijken omdat de 1-0 voorsprong werd uitgewist.

KV Mechelen kwam tien minuten voor tijd langszij dankzij een kopbaldoelpunt van Williams Togui Mel. Een paar minuten later duwde Fall de 2-1 tegen de netten. De VAR werd even geraadpleegd, maar de voorsprong bleef. Dat was ook de eindstand en zo houdt Charleroi de drie punten thuis.