Mignolet zag aanvaller vertrekken bij Club Brugge: Een echte killer in de box

Mignolet zag aanvaller vertrekken bij Club Brugge: "Een echte killer in de box"

11-02-2020 17:00 Laatste update: 17:02
2

Club Brugge haalde met Michael Krmencik een nieuwe centrumspits in huis, iets wat hen dit seizoen ontbrak tot dusver. Kaveh Rezaei moest die rol vervullen, maar hij keerde op huurbasis terug naar Sporting Charleroi. Club-doelman Simon Mignolet zoekt naar een verklaring.

De Rode Duivel werkte slechts kortstondig samen met Rezaei, toch zag Mignolet al dat de aanvaller heel wat kwaliteit heeft. "Hij is altijd al een spits geweest die gemakkelijk scoorde. Ook in de enkele weken waarin we samen trainden. In de box is hij een echte killer. Maar er is nog een groot verschil tussen Club en Charleroi", vertelde Mignolet in Extra Time.

Mignolet betwijfelt dan ook of Rezaei de druk bij Club Brugge aankan. Bij Charleroi voelt de Iraniër zich als een vis in het water, want hij maakte er dit seizoen al dertien doelpunten. "Bij Club Brugge moest hij elke week presteren en de aanvalslinie dragen. Daarin slaagde hij niet. Bij Charleroi krijgt hij nu heel veel vertrouwen, en is hij terug dé man. Dat loont in zijn geval", besluit Mignolet.