United gaat met geld smijten: 'Terug naar de tijden dat we meededen om de prijzen'

United gaat met geld smijten: 'Terug naar de tijden dat we meededen om de prijzen'

Gepubliceerd: dinsdag 11 februari 2020 om 14:28di 11-02-2020 om 14:28

Manchester United is van plan om komende zomer de portemonnee te trekken om de selectie te versterken. The Red Devils willen weer meedoen om de prijzen in Engeland, geeft directeur Ed Woodward aan.

In de winter werd Bruno Fernandes naar Old Trafford gelokt, maar Woodward geeft aan dat die transfer een voorproefje is voor wat er komende zomer allemaal staat te gebeuren. "De volgende transferperiode is een belangrijke periode, omdat we dan verder willen bouwen aan ons team", tekent The Independent op uit de mond van de United-directeur.

Het gebrek aan succes en prijzen bij The Red Devils noopt de clubleiding tot actie. "Terugkeren naar de tijden waarin we meededen om het kampioenschap in de Premier League en waarin we de Champions League konden winnen is nu onze hoogste prioriteit."

Op dit moment staat Manchester United achtste in de Engelse Premier League. De club zal alle zeilen moeten bijzetten om nog vierde te worden en zich daarmee te kwalificeren voor de Champions League. "We zijn nog in de race voor Champions League-voetbal en de FA Cup, maar de leiding beseft dat we nog niet zijn waar we willen zijn."

Poll

Een goed plan van Man Utd?

(144 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws