Update: Cercle Brugge overtuigt 533 fans om mee te reizen naar Stayen

Update: Cercle Brugge overtuigt 533 fans om mee te reizen naar Stayen

Gepubliceerd: maandag 10 februari 2020 om 22:50ma 10-02-2020 om 22:50

Laatste update: zaterdag 15 februari 2020 om 11:55za 15-02-2020 om 11:55

Cercle Brugge lijkt met één been in de Proximus League te staan. Toch geeft de Vereniging de degradatiestrijd nog niet op. Om zoveel mogelijk fans warm te krijgen voor de match op STVV geeft Cercle Brugge gratis tickets weg aan groen-zwarte fans.

Zaterdag moeten de fans van Cercle Brugge 165 kilometer rijden om hun helden live in actie te zien. Het bestuur van Cercle Brugge doet daarom een geste. Iedere fan van Cercle Brugge kan een gratis ticket voor de match op Stayen aanvragen. Fans die al een ticket kochten, kunnen hun geld terugvragen.

'Na de winstpartij tegen KV Mechelen moeten we alle positieve zaken nu meenemen naar zaterdag. Onze fans waren toen een cruciale schakel in de winst en dat mag nu zaterdag niet anders zijn. In Eupen vulden we recent nog het bezoekersvak, dat moet ook kunnen in Sint-Truiden. Laat jullie stem daar luid horen!', klinkt het bij Cercle Brugge.

Voor STVV – Cercle Brugge is er geen combiregeling van toepassing. Fans die een gratis ticket willen moeten zich gekleed in het groen en zwart melden bij de Ticketing van Cercle Brugge.

Update: De supporters van Cercle kunnen de ticketactie van hun favoriete club blijkbaar erg smaken. Via het Twitter-account laat de Vereniging weten dat al meer dan 300 kaartjes de deur uit zijn voor het bezoek aan Sint-Truiden. Tot 20u vanavond hebben fans zonder ticket nog de kans om hun exemplaar aan te schaffen.

Update: Aan de steun voor de Cercle Brugge spelers zal er tegen STVV geen gebrek zijn. Uiteindelijk wonen 533 supporters van Cercle Brugge gratis de match op Stayen bij.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Wie is het geworden?

A post shared by Voetbalprimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Poll

Zal Cercle zich nog redden?

(367 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws