'Najar staat op het punt Anderlecht te verlaten en terug te keren naar de MLS'

'Najar staat op het punt Anderlecht te verlaten en terug te keren naar de MLS'

10-02-2020 22:07 Laatste update: 22:18
5

Andy Najar staat op het punt Anderlecht te verlaten. De Hondurees keert terug naar de Major League Soccer. Volgens La Dernière Heure wordt  Los Angeles FC de nieuwe club van Najar.

In 2012 raakte Anderlecht onder de indruk van Najar. Die speelde destijds in de MLS bij D.C. United. Na een stage eind december legde Anderlecht begin 2013 de Hondurees vast. In augustus van dat jaar maakte Najar zijn debuut voor Anderlecht. Toen was hij nog een rechteraanvaller.

Een fitte Najar liet bij Anderlecht vaak mooie dingen zien. Helaas had de speler meer dan één keer in zijn acht jaar bij de club last van blessureleed. Zijn laatste match voor Anderlecht dateert al van bijna een jaar geleden. Op 17 februari 2019 maakte Najar tegen Antwerp zijn laatste minuten voor Anderlecht.

Het contract van Najar loopt eind van dit seizoen af, maar nu gaat hij dus al net iets vroeger afscheid nemen van het Lotto Park. Met Anderlecht veroverde Najar twee Belgische landstitels.

Eerder op maandag werd al duidelijk dat Anderlecht ook een oplossing vond voor een andere overbodige speler, Kenny Saief. De Amerikaan trekt naar Polen.