UPDATE: De Ketelaere pronkt met zijn eerste prijs bij Club Brugge

UPDATE: De Ketelaere pronkt met zijn eerste prijs bij Club Brugge

10-02-2020 19:38 Laatste update: 24-02-2020 19:03
12

Heeft Club Brugge een nieuwe publiekslieveling gevonden? Charles De Ketelaere is goed op weg om één van de favoriete spelers te worden in het Jan Breydelstadion. Hij werd voor zijn goede prestaties verkozen tot Speler van de Maand bij Blauw-Zwart. En dat met de hoogste score van het seizoen.

De trofee voor Speler van de Maand wordt bij Club Brugge uitgereikt door Proximus. Voor De Ketelaere is dit de bekroning van een geweldige periode. Hij gaf immers zijn eerste assist (tegen RSC Anderlecht) en scoorde zijn eerste doelpunt (in de halve finale van de Beker tegen Zulte Waregem) voor Blauw-Zwart.

De Ketelaere werd door de supporters verkozen tot Speler van de Maand met de hoogste score van het seizoen. De middenvelder is goed op weg om uit te groeien tot een publiekslieveling. Hij maakte pas in oktober zijn debuut voor Club Brugge in de verloren Champions League-match tegen Paris Saint-Germain (0-5).

Update: Hij heeft er een paar dagen op moeten wachten, maar De Ketelaere ontving zijn award voor Speler van de Maand. Het jeugdproduct kan terugblikken op een geweldige maand januari.