Fred kraakt teamgenoten bij Manchester United: 'Hebben echt veel problemen'

Fred kraakt teamgenoten bij Manchester United: 'Hebben echt veel problemen'

10-02-2020 19:26
3

Fred heeft zich zeer kritisch uitgesproken over zijn teamgenoten bij Manchester United. De Braziliaanse middenvelder doet op YouTube een boekje open over de huidige situatie in de spelersgroep.

Youtube-kanaal De Sola sprak uitgebreid met Fred, die geen blad voor de mond nam over zijn teamgenoten. "Het ontbreekt ons aan creativiteit. Vooral op het middenveld. Bovendien moeten we als groep ook onszelf zien te verbeteren. We hebben niet de 'blijf-bij-elkaar-mentaliteit'. We hebben veel te veel discussies", aldus de 26-jarige middenvelder.

Fred stelt dat elke spelersgroep problemen heeft en dat de selectie van Manchester United daar zeker geen uitzondering op is. "Er is ook veel ijdelheid. Daar moeten we snel mee stoppen, we moeten gewoon het veld op gaan en alles geven. We hebben echt veel problemen op het moment."

Manchester United staat momenteel op een teleurstellende achtste plaats in de Premier League en volgens Fred moet er snel iets veranderen om die positie te verbeteren. "Sommige spelers hebben andere doelstellingen voor zichzelf. Sommige spelers willen alle problemen zelf oplossen, maar dat is niet goed. Pas als iedereen hetzelfde doel voor ogen heeft, kunnen we vooruit."