UPDATE: De Bruyne kent nieuwe datum voor strijd tegen West Ham

UPDATE: De Bruyne kent nieuwe datum voor strijd tegen West Ham

Gepubliceerd: maandag 10 februari 2020 om 15:15ma 10-02-2020 om 15:15

Laatste update: dinsdag 11 februari 2020 om 19:15di 11-02-2020 om 19:15

Manchester City zit met een serieus probleem na de afgelaste thuiswedstrijd tegen West Ham United. Volgens The Evening Standard heeft de ploeg van Kevin De Bruyne een verzoek van de FA naast zich neergelegd om de wedstrijd met één week vertraging in te halen.

De wedstrijd van zondagmiddag werd afgelast vanwege storm Ciara. Zowel Manchester City als West Ham United is vrij tijdens het weekend van 15 en 16 februari, maar geen van beide ploegen lijkt in staat om de wedstrijd dan in te halen. West Ham-manager David Moyes had zijn selectie een vakantie beloofd tijdens de mini-winterstop en de spelers zijn inmiddels al uitgevlogen: volgens The Evening Standard is de selectie van The Hammers zondag pas weer bij elkaar. Ook Manchester City heeft te kennen gegeven dat het niet in staat is om aan te treden.

Het opnieuw inplannen van de wedstrijd belooft een hels karwei te worden voor de regerend Premier League-kampioen, die tot de interlandbreak van maart nog acht (!) wedstrijden speelt in de competitie, de FA Cup, de League Cup én de Champions League. Het treffen met Arsenal moet ook al opnieuw ingepland worden, vanwege de League Cup-finale tegen Aston Villa op 1 maart. Als Manchester City het FA Cup-duel met Sheffield Wednesday ongeschonden doorkomt, zullen er nóg meer wedstrijden in het gedrang komen.

Update: Het afgelaste duel van zondag tussen Manchester City en West Ham United wordt ingehaald op woensdag 19 februari. Dat betekent een druk programma voor de ploeg van manager Pep Guardiola. City treedt na de inhaalwedstrijd op 22 februari alweer aan tegen Leicester City, terwijl het vier dagen later in de Champions League op bezoek gaat bij Real Madrid. Op 1 maart wacht de finale van de Carabao Cup tegen Aston Villa.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws