'Barça werkt aan vervanging Dembélé en Suárez en hikt aan tegen hoge vraagprijs'

'Barça werkt aan vervanging Dembélé en Suárez en hikt aan tegen hoge vraagprijs'

10-02-2020 08:45
5

FC Barcelona is nog steeds bezig met de zoektocht naar een vervanger voor Ousmane Dembélé en Luis Suárez. Twee namen zingen rond in Camp Nou: Willian José (Real Sociedad) en Loren Morón (Real Betis).

Dat meldt El Mundo Deportivo maandag. Barça is Dembélé vermoedelijk tot het einde van het seizoen kwijt en krijgt dispensatie van de Spaanse voetbalbond om buiten de transferperiode om een vervanger te halen op de Spaanse markt. José staat naar verluidt bovenaan het verlanglijstje.

De Braziliaanse spits van Real Sociedad wordt al even in verband gebracht met Barcelona, maar de Catalaanse grootmacht heeft de laatste stap nog niet gezet. José had zondag in de Baskische derby tegen Athletic Bilbao (2-1) een basisplaats. Hij zou echter meer dan openstaan voor een move naar Barça. Tottenham Hotspur zat eind januari ook achter José aan, maar Sociedad ging niet akkoord met een bod van vijftien miljoen euro.

Real Betis-aanvaller Loren geldt als alternatief. De Spanjaard, die zondagavond inviel in Camp Nou, kost echter de hoofdprijs, meldt MD: 25 miljoen euro. Dat is Barça vooralsnog te gortig.