Vossen kan zijn geluk niet op: Ik geef mezelf een negen op tien!

Vossen kan zijn geluk niet op: "Ik geef mezelf een negen op tien!"

Gepubliceerd: zondag 9 februari 2020 om 21:30zo 09-02-2020 om 21:30

Na enkele maanden bankzitten bij Club Brugge heeft Jelle Vossen het plezier in het voetbalspelletje weer teruggevonden. Bij Het Nieuwsblad kwam de spits nog eens terug op zijn bankzitterstatuut bij Club en welke invloed het had op zijn privéleven.

Met meer dan 100 doelpunten in de Jupiler Pro League kan Vossen serieuze adelbrieven voorleggen, dat resulteerde echter niet in speeltijd dit seizoen. Vossen kwam amper aan spelen toe en vond met Zulte Waregem afgelopen winter een verlossende club. Vossen is opgelucht, want het weinige spelen deed de spits toch wat.

"Ik heb me heel erg opgetrokken aan mijn kinderen tijdens de moeilijke momenten, het helpt heel erg om mijn zinnen te verzetten", vertelt Vossen. Met Hans Vanaken liep er ook een erg goede vriend van Vossen rond op de club. "Hans kon niet zo veel doen voor mij, de meeste steun kwam toch van thuis uit", vertelt Vossen. "Als ik vrijgezel was zonder kinderen had ik er nog veel harder mee geworsteld."

Ondertussen heeft Vossen zij voetbalgeluk hervonden, bij Zulte Waregem herleeft de spits. "Ik ben ontzettend gelukkig nu, ik denk dat dit een club is die heel erg goed bij mij past. Als ik mezelf een cijfer moet geven om aan te duiden hoe gelukkig ik ben, dan zeg ik: een negen!"

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Had Vossen nog van nut kunnen zijn voor Club Brugge?

(850 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws